Alex & Tanja op Ourscamp 2!

Na een gesprek met de Eddy Sterckx op De Karperhoeve raadde hij ons aan een tripje te doen naar Ourcamp , en dit op water 2 stek 1. Al snel werd er een telefoontje geplaatst naar Bas van Klaveren van The Carp Specialist & SKV Karpertrips en al even snel was ons tripje vastgelegd. Eventjes wat bolletjes ophalen bij Eddy, bus volladen en op weg naar het land van grote karpers (Frankrijk). Aan het water aangekomen leek Eddy zijn bevestiging waar te zijn, wat een prachtig water!

Karpervissen op Ourscamp 2

De adrenaline begon te borrelen en mijn lijnen konnen niet snel genoeg in het water liggen. Twee hengels werden beaast met een snowman rig en de andere twee met een zelfgemaakte wafter van de Red Angel. De tent werd opgezet en de koffie werd benuttigd, en nu pas kan het genieten beginnen.

Karpervissen op Ourscamp 2

Al snel werd de slaapzak opgezocht want de reis kroop in onze kleren en zoals gewoonlijk wanneer je goed ligt te slapen begon de beetmelder het uit te brullen en voor het verhaal kort te maken landde ik na een stevige dril een mooie spiegel van 18.1kg de enige van de sessie want deze moest door omstandigheden vroeger stopgezet worden, ik baalde als een stekker maar ik zal zeker nog terugkeren naar dit prachtige water.

Karpervissen op Ourscamp 2

In het kort een beschrijving van het water. Ourscamp is een complex van vier wateren met elk een eigen karakter en het ene al mooier dan het andere, het visbestand op deze wateren is uitzonderlijk goed en om er te blanken moet je al een kunstenaar zijn. Bedankt Eddy voor de info en boilies en Bas van Klaveren voor de snelle service!

Karpervissen op Ourscamp 2