De Dooie Leeft!? & faciliteiten zo goed als af op de Meeren!

De-meeren-2014-30We melden even een uitzonderlijke vangst op de Meeren.Gastvisser Rick van de acker wist 2 weken terug een dood gewaande karper te vangen.Deze karper wist 1221 dagen de dans te ontspringen, maar was onlangs toch de pineut. De karper was in prima conditie en woog 19,5 kilo. Ook de faciliteiten op de Meeren zijn zo goed als af..
De heren van VC de Meeren hebben de afgelopen jaren niet stil gezeten. Inmiddels zijn de faciliteiten zo goed als af. Een prachtig clubgebouw is geplaatst met een kantine, keuken en een toilet. Vanuit hier kun je de Meeren prachtig overzien.

De-Meeren-faciliteiten-3Daarnaast zijn er ook 2 toilleten die vanaf buiten toegankelijk zijn. Zo kun je ook naar het toilet als er er in de kantine andere bezigheden zijn. Op dit moment wordt er hard gewerkt om ook de douche af te maken, deze zal aan begin volgend jaar klaar zijn.

De-Meeren-faciliteiten-5
Ook bestaat er de mogelijkheid om lezingen en workshops te geven op de Meeren.
De-Meeren-faciliteiten-7
Naast de faciliteiten is ook het visbestand enorm gegroeid! Bijzondere vangsten van bijzonder goed groeiende karpers kenmerkt het jaar 2014. Wij verwachten dan ook veel van 2015 en wie weet wordt de eerste karper boven de 25 kg dan gevangen!

2014

 

 

 

 

 

 

417 reacties op “De Dooie Leeft!? & faciliteiten zo goed als af op de Meeren!

Geef een reactie