Domaine de la Maveline 2013

Domaine-de-la-maveline-sept-20122Tijdens onze jaarlijkse Frankrijk-ronde hebben we dit jaar ook een stop gemaakt bij het altijd prachtige Domaine de la Maveline. We hebben samen met Anette de veranderingen voor 2013 doorgenomen naar aanleiding van jullie feedback….Bij elk bezoek blijft het water ons verbazen. Zelfs in de winter is het nog een plaatje. De vele (groenblijvende) dennen, de eilandjes, de omgeving..

Domaine-de-la-mavelineIn 2012 zijn er weer vele karpervissers geweest. De een met groot succes, de ander met wat minder succes. Het wier was voor enkele karpervissers een factor die het vissen bemoeilijkt. Daarom heeft Anette voor 2013 een maaiboot besteld. Er zal regelmatig gemaaid worden om de wiergroei te beperken. Echter wiervrij zal het ook in 2013 niet zijn.

De tweede verandering is de vernieuwing van de toiletten. Een zuiver toilet met een septic tank. Hier kun je rustig je krantje lezen in de ochtend! Zorg wel dat de visser die na u komt ook rustig en schoon zijn boodschap kan doen!


Op verzoek van enkele vissers is stek 11 omgetoverd tot een stek voor 1 persoon. Indien gewenst kan er ook met 2 personen (8 hengels) gevist worden tegen de normale prijs. Mocht u met 2 personen willen vissen, maar vindt u 8 hengels te veel voor stek 11? Dan boekt u deze stek voor € 300,- per week en vist u met maximaal 6 hengels!

Domaine-de-la-maveline-meer(6)

In 2013 zal elke stek voorzien zijn van een bankje en verschillende afvalbakken. Zo kunnen de verschillende soorten afval direct gescheiden worden en is er geen kans voor ongedierte!

Als laatste zijn er begin december enkele graskarpers uitgezet om het wier tegen te gaan.

Dus vele veranderingen op Domaine de la Maveline om het vissen nog beter te maken. Ook de karpers zijn er weer klaar voor. In 2012 zijn er weer verschillende karpers van over de 25 kg gevangen! Wie vangt de eerste van 2013???

Zoals u ziet is het voor ons belangrijk dat u feedback instuurt. Als we niets horen, kunnen we ook niets verbeteren!

Dus blijven insturen die feedback, ook voor 2013!

Domaine-de-la-maveline-vangsten(6)

7.540 reacties op “Domaine de la Maveline 2013

Geef een reactie