Events

Wordt vervolgd….

CarpZwolle 2015          13-02-2015

Carp Zwolle 2015 hebben we nu een week achter ons gelaten en we kijken met een tevreden blik terug naar dit weekend. Wat was het een drukte. SKV-karpertrips bedankt iedereen die aanwezig was op de beurs en vooral op de stand van SKV.

Upcomming events          20-01-2014!

SKV-Karpertrips draait door op CarpZwolle 2014!

SKV-Karpertrips heeft weer een ludieke en unieke actie op CarpZwolle. Geen saaie prijsvragen en hopen dat u een winnaar bent. Bij SKV-Karpertrips maakt iedereen direct kans om te winnen door middel van een draai aan het rad. Met een prijzenpakket van over de € 1500,- waaronder 5 karpertrips!, een gokje waard!

Wat dacht u van 1 tot 10 % korting op uw volgende boeking of in uw eigen SKV kleding! Uiteraard geven wij ook karpertrips weg. De hoofdprijs is een karpertrip van één week voor 2 personen naar Etang des Royales (t.w.v. € 720,-). Draait u deze hoofdprijs dan komt u met uw naam in de pot en aan het eind van de beurs trekken we (live) de winnaar van deze trip. Daarnaast geven we twee driedaagse trips voor 2 personen weg naar De Ronde Bleek (t.w.v. € 250,-) en geven we twee weekenden exclusief naar Forest Valley (t.w.v. € 600,-) weg. Per dag wordt er één karpertrip naar De Ronde Bleek en één naar Forest Valley weggeven. Als u deze prijs draait is de prijs ook meteen voor u, dus zorg dat u er snel bij bent! Zorg dat u dit niet misloopt en win een van de prijzen uit de prijzenpot van meer dan € 1500,-

Een keer draaien aan het rad kost u slechts € 1,-. U mag zo vaak draaien als u wilt, echter wordt elke prijs apart geteld. De overige voorwaarden vindt u op onze stand! We zien u graag verschijnen op onze stand.

SKV-karpertrips 1e keer op Hengelsport- & Visbotenbeurs.

Na een goede voorbereiding en wat aanpassingen aan de stand ging team SKV met een goed gevoel naar de jaarbeurs te Utrecht. Team SKV bevond zich op ‘Carpsquare’ waar alle informatie omtrent de karpervisserij te vinden was. Na enkele uurtjes opbouwen kwamen al snel de eerste bezoekers. De vrijdag was de rustigste dag.
Zaterdag is normaal de drukste dag van een beurs. Echter bleek de drukste dag nog te komen met de zondag. De tijd vloog voorbij en dat komt voornamelijk door de bezoekers die vele vragen hadden en veel gespreksstof hadden omtrent het karpervissen op onze wateren.

Het was weer plezierig om vele klanten te zien en spreken en te voorzien van de gewenste informatie. De beurs zat goed in elkaar en was goed georganiseerd.

Wij hopen een ieder weer terug te zien op Carp Zwolle, dat plaats gaat vinden in het eerste weekend van februari.
Tijdens deze beurs presenteert SKV-karpertrips zijn nieuwe wateren en kunt u speciale prijzen winnen met een spectaculaire activiteit. WIlt u weten wat? Houdt dan de website en social media in de gaten!

Hengelsport en visbotenbeurs

In het weekend van 30 november tot en met 2 december wordt alweer de 11e editie van de Hengelsport en Visbotebeurs georganiseerd. Dit jaar op een nieuwe locatie en met een heus karperplein. Dit jaar voor de eerste keer in de Jaarbeurshal te Utrecht en met een vloeroppervlak van ruim 18.000 m2 ruim 2 keer zo groot als voorgaande jaren!

Ook SKV-Karpertrips zal dit weekend aanwezig zijn op het karperplein. Dus bezoekt u onze stand voor alle vragen, nieuwtjes, acties, prijzen, gezelligheid en meer…

Kortingsbon:
Via deze link kunt u een kortingsbon bestellen. De entreeprijs voor een dagbezoek is € 11,- per persoon. Indien u in het bezit bent van een kortingsbon die u met behulp van onderstaand formulier kunt downloaden, ontvang u € 2,- korting per persoon. De entreeprijs bedraagt dan slechts € 9,- per persoon per kaart.
Klik hier voor de kortingsbon

6.753 reacties op “Events

  1. Excellent blog right here! Also your website loads up fast! What host are you using? Can I am getting your associate hyperlink to your host? I wish my web site loaded up as fast as yours lol

Geef een reactie