Feedback Ray (mei 2014)

Feedback door Ray

Locatie: Etang d’Ourscamp 2 (stek 13&14)
Aankomstdag:
6 mei
Aantal dagen gevist: 6

 

Wat vond u van de ontvangst en de begeleiding tijdens u verblijf?:
Het ontvangst,.. uhm ja het hek was open dus je kon er zo op rijden… was zeer makkelijk te vinden… verder zaten er bij aankomst wel fransen, maar na 1 belletje was dit zo opgelost..

En er werd elke dag gecontroleerd door de beheerster van daar die dan gelijk haar 2 honden uit liet en die vervolgens je voer op eten,..

Hoe waren de vangsten? Wat was voor u de beste tactiek en heeft u nog tips voor komende vissers?:
De vangsten waren minder dan verwacht maar de 3 die gevangen zijn waren goed op gewicht 17,5/19,5 en 23,5 dat is wel een plus punt… en er zitten veel Fransen daar en die komen zo nu en dan even een babbeltje maken ook al spreken ze geen woord Engels  en ze zijn niet te beroerd om je wat tips te geven op hun thuis water,.. maar gebruik vooral je handen en voeten dan kom je er wel en op stek 1 werden 9 vissen gevangen in 2 dagen,.. dus dat zegt wel genoeg wat je er kan vangen..

Verder zit er best wel wat wier dus alles zo licht mogelijk houden anders dreg je heel die put leeg en gebruik korte onderlijnen deze tip kregen wij ook de 2e dag en leverde ons de 3 vissen op.

Heeft u verder nog opmerkingen over de bestemming of begeleiding van SKV-karpertrips?:
De stekken zouden wel wat beter aangelegd kunnen worden,.. en de wegen ernaar toe ook, want als het regent en je hebt geen 4×4 dan kan je toch echt een probleem krijgen daar.
Ook op de stek waar we zaten hingen veel bomen over,.. en ze rijden daar gewoon ’s nachts met auto’s dus de ‘wegen’ zouden wel wat verder van de stek af mogen en met name stek 14..

Verder is de begeleiding en het contact tussen skv super en zeker aan te raden.. en zal ik zeker nog een trip boeken bij hun..

Dus bedankt Sjef en Tim en tot de volgende boeking..

 

507 reacties op “Feedback Ray (mei 2014)

  1. Excellent blog right here! Also your website rather a lot up fast! What web host are you the usage of? Can I am getting your affiliate link to your host? I want my website loaded up as quickly as yours lol

Geef een reactie