Over SKV-Karpertrips

SKV-Karpertrips is in 2009 opgericht door Sjef Lemmens, Tim Lomans en hun vrienden Maikel, Pieter & Thijs. In de opvolgende jaren hebben Sjef & Tim de kar getrokken en SKV-Karpertrips tot 2015 laten uitgroeien tot een solide en betrouwbaar kaperreisbureau in de Benelux. Sjef & Tim werkten volgens de missie ‘de kwalitatieve hoogwaardige wateren behouden en deze waar nodig uitbreiden in plaats van gaan voor kwantiteit’. De ‘The Trip of Your Life…’ is dan ook een passende slogan voor gasten van SKV-Karpertrips.

Per medio augustus 2015 is SKV-Karpertrips overgenomen door collega-reisbureau The Carp Specialist, waarmee de toekomst en groei van het bedrijf is verzekerd en zowel onze gasten als watereigenaren kunnen vertrouwen op een professionele partner. De website van SKV-Karpertrips, alsmede het mooie aanbod aan betaalwateren, blijft gewoon behouden, echter zal de administratieve afhandeling verzorgt worden vanuit The Carp Specialist.

Het team van The Carp Specialist behoudt de missie en visie van SKV-Karpertrips en zorgt ervoor dat u goed voorbereid aan uw visvakantie kunt beginnen. We zijn u graag van dienst en werken er hard voor om u ‘The Trip of Your Life’ te bezorgen!

Bas van Klaveren
Jeroen Albers
Arjen Uitbeijerse

Karpervissen in Frankrijk op betaalwater - SKV-Kapertrips