Saint Leonards – Back Lake

P1020567St-leonards-back-lakeIets ten zuiden van Normandy ligt het mooie 23 hectare groot domein: Saint Leonards Carp Fishery. Er liggen 2 karperwateren op het domein. Het Back lake is 0,8 hectare groot een zeer mooi watertje met overhangende bomen en eilandjes. Aan het meer staat een cabin waarvan uit gevist kan worden! Een zeer leuk runswatertje voor de hele familie! 

Het meer

Het meer van Saint Leonards Small Lake is 0,8 hectare groot en werkelijk een prachtig klein meertje met verschillende eilandjes en een grillige structuur. Het water is max. 2 meter diep en heeft een zeer mooi visbestand.P1020162

Er is een ruimte stek gemaakt met daarbij een zeer mooie cabin. Je kunt vanuit de cabin vissen! Mocht je dit niet willen, dan mag je gaan zitten waar je wilt. Let wel op dat je niet gaat snoeien en op het pad blijft!P1020556

Op Saint Leonards zijn schepnetten, onthaakmatten en weegzakken aanwezig. Laat deze dus thuis, ze mogen niet gebruikt worden. P1020554

Het visbestand

Op Saint leonards Small lake zit een mooi visbestand met karpers tot over de 36 pond. Niet de zwaarste karpers, maar het gemiddeld gewicht blijft zeer goed. Zo zijn er in 2012 een mooi aantal karpers tot halverwege de 30 pond uitgezet!

129

Bekijk hier meer foto’s van de vangsten

Naast karper zitten er enkele mooie meervallen op tot over de 60 pond!. Er zit geen poisson chat!SAM_3749

De faciliteiten

De faciliteiten op Siant Leonards zijn subliem te noemen. Naast de basic faciliteiten als een toilet en douche is er ook een café (met wifi) dat drinken en eten serveert. De ideale plek om de vangsten en avonturen van andere karpervissers te bespreken.

Aan het meer staat een Cabin. Deze cabin is geschikt voor 2 personen en voorzien van alle gemakken, behalve een toilet en een douche! Maar een koelkast, keukentje, elektriciteit, bedden en banken zijn voorzien. Er mag vanuit deze cabin gevist worden!

Cottage
Op ongeveer 200 meter van het Main Lake staat een prachtige stenen cottage. Dit volledig ingericht huis, voor maximaal 4 personen, kan gehuurd worden voor de familie of de vissers zelf. In deze cottage is wel een wc en douche aanwezig, evenals alle andere benodigdheden zoals: 4 bedden (1 tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden), keuken, openhaard, banken, tafels en tv.

cottage_front_view_2

Gite003 Gite006 Gite005

 

 

 

Plattegrond

Plattegrond-saint-leonards-back-lake

Prijzen

Prijs voor het bevissen van het gehele meer per week van zaterdag t/m zaterdag (max. 6 hengels) en gebruik van de cabin
€ 700,-

Stenen Cottage
€ 50,- per nacht
€ 350,- per week

 

 

711 reacties op “Saint Leonards – Back Lake

Geef een reactie