SKV-Karpertrips krijgt een nieuwe eigenaar: The Carp Specialist!

Per woensdag 12 augustus 2015 is SKV-Karpertrips, een internationaal reisbureau voor karpervisvakanties, overgenomen door The Carp Specialist. Oud-eigenaar Sjef Lemmens zal tot 31 september 2015 werkzaam blijven om de bestaande reserveringen geplaatst bij SKV-Karpertrips keurig af te handelen. In de tussentijd zullen Bas van Klaveren, Jeroen Albers en Arjen Uitbeijerse van The Carp Specialist zich bekommeren om alle nieuwe aanvragen.

Bas & Sjef tekenen de overname van SKV-Karpertrips!

Bas & Sjef tekenen de overname van SKV-Karpertrips!

SKV-Karpertrips is al jaren één van de bekendere reisbureaus voor karpervissers in de Benelux. Sjef Lemmens en oud-collega Tim Lomans hebben in de afgelopen jaren een degelijk pakket aan kwalitatieve Nederlandse en Franse bestemmingen opgebouwd en staan daarnaast bekend om hun uitstekende service en begeleiding.

Sjef Lemmens: “Na SKV-Karpertrips in de afgelopen jaren hebben te zien uitgroeien naar een volwassen onderneming en met veel plezier onze gasten van dienst te zijn geweest, wordt het tijd voor een nieuwe uitdaging voor me. In de afgelopen weken ben ik op zoek gegaan naar passende overname-kandidaten. Na enkele productieve gesprekken met The Carp Specialist was het gevoel goed en ben ik er trots om SKV-Karpertrips over te geven aan Bas, Jeroen & Arjen. Door hun professionaliteit en bedrijfsgrootte zullen onze gasten op de allerbeste service kunnen rekenen. Kortom: door deze overname is SKV-Karpertrips klaar voor de toekomst!”

Ook The Carp Specialist is verheugd over de overname, zo laat Bas van Klaveren het volgende weten: “In de afgelopen jaren heeft onze organisatie The Carp Specialist een gestage groei doorgemaakt, zonder in te boeten op de service naar en persoonlijke benadering van onze gasten. Bij groei in het aantal vissers dat wij op onze wateren mogen verwelkomen hoort uiteraard ook groei in het aanbod van bestemmingen die wij vertegenwoordigen. We hebben altijd met belangstelling gekeken naar de interessante bestemmingen van SKV-Karpertrips, zoals bijvoorbeeld Domaine de la Maveline, Etang d’Ourscamp en Etang des Royales. Stuk voor stuk prachtige bestemmingen in Noord-Frankrijk, met gunstige prijzen en topvissen die de 30kg overschrijden. Met deze uitbreiding verstevigen we de marktpositie van The Carp Specialist verder en kunnen we blijven bouwen aan onze professionele organisatie waarbij klantgerichtheid en service centraal staat. Vanuit The Carp Specialist verwelkomen we zowel de bestemmingen én de trouwe vaste gasten van SKV-Karpertrips!”

Bas van Klaveren van The Carp Specialist, nu ook de drijvende kracht achter SKV-Karpertrips!

Bas van Klaveren van The Carp Specialist, nu ook de drijvende kracht achter SKV-Karpertrips!

Graag verwijzen we u naar de websites www.thecarpspecialist.nl en www.skv-karpertrips.nl en staan Bas van Klaveren, Jeroen Albers & Arjen Uitbeijerse tot uw beschikking om uw volgende karpervisvakantie weer tot in de puntjes te verzorgen.